Sertifikati

Naši Sertifikati

Metgal je posvećen održavanju najviših standarda kvaliteta i bezbednosti. Kako bismo to dokazali, stekli smo niz sertifikata koji potvrđuju našu posvećenost kvalitetu, bezbednosti i profesionalizmu. Naši sertifikati su priznanje od strane nezavisnih organizacija koje potvrđuju da naše operacije, proizvodi i usluge ispunjavaju ili prevazilaze industrijske standarde.

Kvalitet i Standardi

Kvalitet naših proizvoda i usluga je od suštinskog značaja za nas. Zbog toga smo implementirali stroge sisteme kontrole kvaliteta koji osiguravaju da svaki proizvod koji proizvedemo ispunjava najviše standarde kvaliteta. Naši procesi i proizvodi su sertifikovani prema raznim nacionalnim i međunarodnim standardima, što dokazuje našu posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu klijenata.

Bezbednost i Zdravlje na Radu

Bezbednost i zdravlje na radu su od presudne važnosti za nas. Implementirali smo sveobuhvatne sisteme upravljanja bezbednošću i zdravljem na radu kako bismo osigurali bezbedno radno okruženje za naše zaposlene. Naši sistemi i prakse su sertifikovani prema relevantnim nacionalnim i međunarodnim standardima, što potvrđuje našu posvećenost održavanju bezbednog i zdravog radnog okruženja.